Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Cengiz Tokmak, “Sevgi Evleri Projesi” kapsamında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Havaalanı mevkisinde 0-18 yaş grubunda bulunan 100 kimsesiz çocuğa hizmet vermek üzere yapımına başlanan ve bir idari hizmet binası ile 6 çocuk evinden oluşan komplekste incelemelerde bulundu. Proje ile çocuklara koğuş ortamından uzak, ev ortamını aratmayan hizmetler sunulacağını aktaran Tokmak, "Amacımız çocuklarımıza daha iyi hizmetler sunarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza gereken ilgi ve sevgiyi verebilmek" dedi.

Havaalanı civarındaki 12 bin 690 m²’lik alanda 7 blok üzerine kurulacak ve KDV hariç 2.528.000 TL’ye mal olacak olan projenin bitirilmesi için yüklenici firmaya 300 gün süre verildi. Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi veren inşaat teknikeri ve saha şefi Barış Ateş, Çalışmalarda büyük ilerleme kaydedildiğini söyledi. Ateş; “Bildiğiniz gibi projemiz 7 Bloktan oluşmakta. Şu anda blokların tamamında su basma kotuna çıkıldı ve temelleri bitti. Drenaj deşarj hatları dahil başlatılan çalışmalar devam ediyor. Bununla birlikte çevre düzenlemesi ve ihata duvarları ile ilgili başlattığımız çalışmalarımızda sürmekte. Kış öncesinde çevre düzenlemesini, ihata duvarlarını ve idari binanın çevre duvarlarını tamamlamış olacağız. Büyük bir hızla yapımına devam ettiğimiz kompleksimiz Nisan ayında tüm eksiklikleri tamamlanarak hizmete başlayacak” dedi.

Editör: Vitrin Haber