Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken, önemli isimleri de ağırladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Kaya, oğluyla birlikte Yenikapı  Etkinlik Alanı’na kurulan Sinop Tanıtım Günleri’ne katıldı. Stantları tek tek gezen Bakan Fatma Betül Kaya ve oğlu, Sinop’un yöresel lezzetlerinin tadına bakarak vatandaşlarla sohbet etti. 

Rektör Dalgın, Ulusal Medyada
Birçok ulusal televizyon ve Radyo kanalı Yenikapı Sinop Tanıtım Günlerinden canlı yayın gerçekleştirdi. Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’la da röportaj yapan ulusal televizyon kanalları, haber bültenlerinde Sinop Üniversitesine de yer verdi.

Protokolden Sinop Üniversitesi Standına Ziyaret 

Sinop Üniversitesi standına ilk ziyaret Sinop Valisi Hasan İpek’ten geldi. Daha sonra AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Sinop Üniversitesi standını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında personelden bilgiler aldı. Ziyarette Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Konukçu, ziyaret anısına Milletvekili Nazım Maviş’e hediye takdim etti.

Sinop Üniversitesi Standına Büyük İlgi
Sinop Tanıtım günlerinde stant açan Sinop Üniversitesi, dört gün boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gördü.  Ayrıca Üniversite personeli tarafından standa gelen öğrencilere ve ailelerine çeşitli tanıtım materyalleri kullanılarak, bölümler hakkında geniş bilgi verildi.

Sinop Üniversitesine Teşekkür Plaketi 
Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) tarafından düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri’nde dört gün süresince yer alan Sinop Üniversitesine teşekkürlerini ileten SİNDEF Başkanı Engin Kırmızıgül, katılım günlerinin anısına plaket takdim etti. Plaketi Sinop Üniversitesi ve Rektör Dalgın adına Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Konukçu aldı. 





 
Editör: Vitrin Haber