MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Vali İpek yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanıştı. Ziyaret sırasında MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Sinop'ta yürüttükleri faaliyetler hakkında Vali İpek'e geniş bilgi verdi. 

Sinop Açık Ceza Evi bünyesinde kurulan tekstil fabrikasını anlatan Gökmen, fabrikanın  MÜSİAD öncülüğünde kamu ve özel sektör işbirliğinde, 1 milyon dolarlık yatırımla Sinop'a kazandırıldığını söyledi. Gökmen ayrıca Ağustos ayında Sinop'ta Genel Başkan Nail Olpak başkanlığında gerçekleştirilen MÜSİAD Başkanlar Toplantısını da anımsatarak, Sinop MÜSİAD'ın bu yönüyle önemli organizasyonlara da ev sahipliği yaptığını kaydetti. Başkan Gökmen, Vali İpek'e MÜSİAD yayınlarından hediye etti. 

Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca Vali Hasan İpek'e Sinop'ta ki görevi için 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop Vali Hasan İpek'de, MÜSİAD yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 
Editör: Vitrin Haber