Türk Hava Kurumu (THK) Sinop Şubesi tarafından Mayıs ayında Eskişehir'de düzenlenen planör kursuna katılan muhtarlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi. 

THK Sinop Şubesi, merkez, mahalle ve köy muhtarlarını öğle yemeğinde buluşturdu. Yelken Kulübünde düzenlenen törene THK Sinop Şube Başkanı Nuri Şişman, Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Acar, İl Genel Meclisi eski başkanı Uğur Giresun ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. 

Muhtarlarımızın büyük emeği var
Program hakkında bilgi veren THK Sinop Şube Başkanı Nuri Şişman, kurum olarak muhtarlardan büyük destek aldıklarını belirterek, kendileriyle sık sık bir araya geldiklerini söyledi. Nuri Şişman, "Türk Hava Kurumu olarak yaptığımız tüm çalışmalarda muhtarlarımızın büyük desteğini almaktayız. Kendilerine teşekkür mahiyetinde burada toplandık ve teşekkür yemeği düzenledik. Ayrıca bu toplantımız vesilesiyle, faaliyet ve çalışmalarımızı anlatalım istedik. Biz muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Emek ve destek veren dostlarımıza teşekkür borcumuz var. Onları ileteceğiz. Bilgilendirme gezileri ve bu tür toplantılarımızı sık sık yapıyoruz. Daha önce Ankara ve Eskişehir'de ki tesislerimize yönelik gezi programı düzenlemiştik. O programlara iştirak edemeyen muhtarlarımız için tekrar bir gezi programımız olacak" dedi. 

İlginç bir seçim süreci yaşadık
Düzenlenen yemek ardından muhtarlara hitap eden THK Sinop Şubesi Başkanı Nuri Şişman, Türk Hava Kurumunda 12 Eylül’de yapılan 43’üncü Genel Kurul’da iki adayın da eşit oy almasının ardından yeniden genel kurul yapılmasına karar verildiğini söyledi. Nur Şişman; "Seçim süreci yaşadık. İlginç bir seçim süreci oldu ve her iki aday berabere kaldı. Bir haftadır yokum. Genel merkezden bu gün döndüm. Verdiğiniz desteklerle genel merkezde görev alma onurunu bahşettiniz. Eksik olmayın bunun için tek tek sizlere teşekkür ediyoruz. Umarız bu destekleriniz devam eder ve hep birlikte önemli çalışmalara imza atarız" diye konuştu. 

Yapılan konuşmalar ardından Mayıs ayında Eskişehir'de planör kursuna katılan muhtarlara da sertifikaları verildi. 

Haber:Ali Yılmaz

Editör: Vitrin Haber