Geçen yıl belediye meclis kararı ile Ada Mahallesi’nden ayrılan Zeytinlik Mahallesi’nin ilk muhtarı olan Adem Şahin, mahalleyi ismine yaraşır hale getiriyor. Şahin son olarak mahallesine zeytin ağacı fidesi dik. Muhtar Şahin, zeytin ağaçlarını Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla diktiğini belirtti.

Muhtar Şahin yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 11 ay önce, Ada Mahallesi’nden ayrılıp, Zeytinlik Mahallesi olarak mahallemizi kurduk. Mahallemizin simgesi olan zeytin ağaçları fidesini dikmiş bulunuyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Baki Ergül’ün destekleriyle ile birlikte mahallemize zeytin fidelerini diktik. Belli sınırlı yeşil sahalarımıza, yeşil alanlarımıza da dikmeye devam edeceğiz. Afrin’de ki askerlerimize destek vermekten dolayı zeytin dalı fidelerimizi dikmiş bulunuyoruz. Çatışmalara gidemediğimizden dolayı zeytin fidelerini mahallemize 27-30 civarı dikmiş bulunuyoruz” dedi.

Adem Şahin, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere de seslenerek, “Allah yardımcıları olsun. Her zaman için destek için arkalarındayız. Devlet olarak. Millet olarak. Her zaman için arkalarındayız” diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber