Sinop’un önemli mahallerinden biri olan Gelincik Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklayan Mustafa Karaoğlu, adaylığı sonrasında çalışmalarına başladı. Bölge halkını ziyaret eden Mustafa Karaoğlu, seçmenlerden destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemiz Vitrinhaber’i ziyaret eden Gelincik Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Karaoğlu, Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Ali Fuat Özşahin’e hayata geçirmeyi planladığı projeleri hakkında bilgiler verdi. 
Öncelikli olarak, insanı, çevreyi, yeşil alanları, doğal yaşamı ve sokakta yaşayan can dostlarımızı koruyacaklarını belirten Gelincik Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Karaoğlu, tüm canlıların yaşam haklarına saygı gösteren bir yönetim anlayışı ile hizmete talip olduklarını söyledi. 

Karaoğlu; “Mahallemiz yuvamız ve geleceğimizdir. Mahallemizin değişimi ve gelişimi için, günün koşulları gereğince, değişen istek talep ve ihtiyaçların karşılanarak yaşanabilir temiz, düzenli, mutlu ve huzurlu bir mahalle olması için ekibimizle birlikte çok çalışacağız. Ekibimizle birlikte; Adil ve tarafsız, etkin ve yerinde, hızlı ve iyi hizmet görevimiz olacak. Değişim ve gelişim ile yaşanabilir, temiz, düzenli bir çevre mutlu ve huzurlu bir Gelincik mahallesi oluşturacağız. Neme lazım değil hepimize lazım bir Gelincik Mahallesi için çok çalışacağız” dedi. 

BİR KISIMA DEĞİL HER KESİME HİZMET EDECEĞİZ
İnsanların yaşadıkları mahallelerinin bir anlamda yuvaları da olduğunun altını çizen Gelincik Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Karaoğlu, bu anlamda sadece bir kısıma değil her kesime hizmet vereceklerini ifade etti. Karaoğlu; “Mahallemizde derdimizi, neşemizi, hüznümüzü ve mutluluğumuzu birlikte paylaşacağız. Hem sevinçte, hem de hüzünde mahalle sakinlerinin yanında ve hizmetinde olacağız.        

Engelli vatandaşlarımızı engelleyen sıkıntı ve sorunları çözüme ulaştırılarak yaşamlarını kolaylaştıracağız ve her zaman onların yanında olacağız. Mahallemizde kimsesiz, bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan ihtiyaç sahiplerinin, onurlarını ve gururlarını kırmadan onların her türlü sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak destek olacağız ve bununla ilgili organizasyonlar yapacağız. Muhtarlığın hem kanuni, hem de vicdani sorumluluk makamı olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız.
Mahallemize diğer illerden gelen ve mahallemizde ikamet eden öğrencilerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımız, gençlerimiz, hakkı ödenemeyecek olan kadınlarımız, bizleri yetiştiren değerli büyüklerimiz ve yaşlılarımızın sıkıntı ve sorunlarının çözümü, istek, talep ve ihtiyaçların karşılanması ile ilgili hazırladığımız projelerin bir an önce hayata geçirilmesini sağlayacağız.      

Mahallemizde sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere önem vererek, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma kültürünü yaşatmaya yönelik etkinlikler ve bunlarla ilgili organizasyonları sık sık yapacağız.     
Mahallemiz cadde ve sokaklarının her türlü temizliği, bazı cadde ve sokaklardaki yol ve kaldırım düzensizlikleri ve bozuklukları, alt yapı, üst yapı ve mahallemizin diğer tüm sıkıntı ve sorunları, eksiklikleri veya yapılması gerekenler yerinde tespit edilecek, bunların kontrolü, bakımı, onarımı, yapılması veya yenilenmesi gibi iş ve işlemlerin takibi yapılarak bir an önce çözümü sağlanacaktır. Muhtarlığı, etkin ve özverili bir şekilde çok çalışılarak, yapılması gerekli tek iş olarak görüyorum.
Mahallemizin ve mahalle sakinlerimizin sıkıntı ve sorunlarını, istek, talep ve ihtiyaçlarını esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bire bir içten ve samimi bir şekilde konuşarak, onları dinleyerek, cadde ve sokakları gezerek ve çevreyi gözlemleyerek projemizi hazırladık çözümü noktasında öncelikleri belirleyeceğiz ve bunları gerçekleştirerek, hep beraber yaşanabilir temiz ve düzenli bir çevre, mutlu ve huzurlu bir Gelincik mahalle oluşturacağız. Bu itibarla kesinlikle oturan bir muhtar olmayacağım.                 
Muhtarlık, mahalle sakinleri ile mülki ve idari amirler ve devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Kamu kurumunda uzun yıllar görev yapmam sebebiyle, uygulayacağımız ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi, sıkıntı ve sorunlarımızı, Belediye yönetimi başta olmak üzere, diğer kurum ve kuruluşlar ile koordinasyon ve yakın işbirliği içinde çalışarak hızlı bir şekilde çözüme ulaştıracağız.

Mahallemizin gelişimi ve değişimi için ekibimizle birlikte mahallemize adil ve tarafsız, etkin, yerinde, hızlı ve iyi hizmet sunarak yaşanabilir, temiz, düzenli bir çevre mutlu ve huzurlu bir Gelincik mahallesi oluşturacağız. Gelincik mahallemizi layıkıyla ve hakkıyla en iyi temsil etmek için vatandaşlarımızın oylarını ve desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin, Gelincik Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Karaoğlu ve ekibine başarılar diledi.
Gelincik Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Karaoğlu’na ziyaretinde Judo eski şampiyonu Şükrü Özcan, Ahmet Kara ve Cahit Aslan da eşlik etti.

 

Editör: Vitrin Haber