Dünya Engelliler günü dolayısıyla Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Sinop İl Müftülüğü Personellerinden Kozcuğaz Köyü Camii İmam-Hatibi Cemal Duman’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Cemal Duman’ın evinde gerçekleştirilen ziyarete İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Müftü Yardımcıları Abdullah Söylemez, Kamil Tuncel ve İl Müftülüğü Personeli Bedir Kahveci katıldı. 

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, “Engelli kardeşlerimizin varlığının hissettirilmesi ve bu hissiyatın sürekli taze tutulması çok önemli bir meseledir. Sosyal hayat içerisinde daha fazla var olmaları sağlanmalıdır. Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimin gününü kutluyorum. Engelsiz bir dünya, engelsiz bir hayat için üzerimize düşen görevin farkındayız. Bu uğurda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 

Kozcuğaz Köyü Camii İmam-Hatip Cemal Duman ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyareti gerçekleştiren İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Müftü Yardımcıları Kamil Tuncel, Abdullah Söylemez ve İl Müftülüğü Personeli Bedir Kahveci’ye teşekkür etti. 
Editör: Vitrin Haber