Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Derneği Başkanı Kenan Aral ve Yönetim Kurlu Üyeleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kalan yaşlı vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Avcılar Çay Bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaşlı vatandaşları misafir eden Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Derneği üyeleri, sohbet ettikleri konuklarının yaşlılar gününü kutladı. 
Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Kültür ve Araştırmaları Derneği Başkanı Kenan Aral, Balkan Türkleri Mübadele Derneği olarak gurur duyacakları bir organizasyona imza attıklarını söyledi. Aral; “Sinop Balkan Türkleri Mübadele Derneği olarak yaşlılar haftası dolayısıyla Sinop ilimizdeki Aile Sosyal Politikalar evlerinde kalan, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma ve Rehabilitasyon Merkezinde evde bakım hizmeti alan yaşlılarımızla bir araya gelelim istedik. Onların 18-24 Mart yaşlılar haftasını kutlayalım, gönüllerini alalım dedik.        

               
Kurum yetkilileri ile görüşerek yaşlılarımız her zaman dışarı çıkamıyorlar, onları bir çay bahçesinde buluşturalım ikramlarda bulunalım dedik. Yaklaşık 20-25 kişilik grup. Yaşları 70 ile 95 arasında değişiyor. Düzenlediğimiz etkinlikten dolayı çok memnun kaldılar, hoş sohbetler ettik, hal ve hatırlarını sorduk, gönüllerini aldık, hepsini mutlu ettiğimizi umuyoruz. Balkan Türkleri Mübadele Derneği olarak gurur duyacağımız bir işe imza attık” dedi.
Böyle anlamlı bir etkinlikle hatırlanmaktan son derece memnuniyet duyduklarını belirten Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kalan vatandaşlar, Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Derneği Başkanı Kenan Aral ve Yönetim Kurlu Üyelerine teşekkür ettiler.

Editör: Vitrin Haber