Sinop'ta yaklaşık sekiz yıldır spor ve kültürel bazda hizmet veren ve yaptığı organizasyonlarla kentin ekonomisine katkıda bulunan Sinop Motor Sporları Kulübü yeni bir döneme girdi. Yapılan olağan genel kurulda oy çoğunluğu ile gazeteci Deniz Özen, kulübün yeni başkanı seçildi.


SİNOP İÇİN ÇALIŞTIK !
Sinop Motor Sporları Kulübü kurucu başkanı Atilla Hakan Şen, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, " 2011 yılında kurmuş olduğumuz Sinop Motor Sporları Kulübü olarak, yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte ciddi çalışmalara imza attık. Ulusal ve uluslararası düzeyde yarış organizasyonlarını ilimizle tanıştırdık. Motosiklet sürüşü ile ilgili olarak, üst düzey eğitim organizasyonları düzenleyerek, hem motosiklet sürücüleri, hem de trafikte motosiklet duyarlılığı adına çalışmalar yaptık. Bunun yanı sıra, Motosiklet festivalleri düzenleyerek, binlerce motosiklet tutkununu kentimizle tanıştırma şansını yakaladık. Sekiz yıldır onurla, mutlulukla taşıdığım bayrağı, benden sonra daha da güzel çalışmalar yapacağına inandığım, dostum, arkadaşım Deniz Özen'e teslim ediyorum. Bu zamana kadar benimle bu yolda yürüyen yönetim kurulu ve üyelerime çok teşekkür ediyorum. Kulübümüzün aldığı bu karar memleketimiz için hayırlı olsun" dedi.


SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI OLMAZSA OLMAZ !
Sinop Motor Sporları Kulübü yeni başkanı gazeteci Deniz Özen ise, Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin altını çizerek, " Bir kentin gelişmesi anlamında, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemi tartışılmaz bir gerçek. Sinop'ta sivil toplum kuruluşlarının neler yapabileceğini, Sinop Motor Sporları Kulübü göstermiştir. Bu bilinçle, değerli dostum Atilla Hakan Şen'den aldığımız hizmet görevini liyakatla yapmaya çalışacağım. Teveccüh göstererek beni Sinop Motor Sporları Kulübü başkanlığına layık gören, yönetim kurulu ve tüm üyelerimize kalben teşekkür ediyorum.  İlimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.


Deniz Özen, başkanlık görevini devraldığı Atilla Hakan Şen'e bu zamana kadar verdiği hizmet ve çalışmalarından dolayı Sinop Motor Sporları Kulübü adına plaket taktim etti.
Sinop Motor Sporları Kulübü Yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Başkan Deniz Özen, Başkan Yardımcısı Ruhi Özgür, Eğitim Sorumlusu Kadir Şen, Sayman Enes Şanlan, Sedat Sever. Yedek yönetim ise, Yavuz Şen, Arif Özdal Aslan, Kadir Kaya, Erhan Taban, Koşar Deveci.

Editör: Vitrin Haber