Merkezi İstanbul'da bulunan Sinoplu İşadamları Derneği (SİAD) üye sayısını bünyesine yeni kattığı iş insanları ile arttırıyor. Son olarak Mısırlı iş adamı Steven Imam törenle SİAD'a katıldı. 

Rozet töreninde konuşan Turgay Öztürk, son iki ay içerisinde SİAD üyesi olan, üç iş adamıyla birlikte yaklaşık 100 bin dolarlık ticaret hacmi yakaladıklarını söyledi. Turgay Öztürk; "Biz bize ticaret ve SİAD kazandırır diyerek çıktığımız bu yolda, SİAD her geçen gün daha da güçleniyor. Vizyonuyla adını küresel anlamda çok daha ileriye taşıyan SİAD'ımıza; şimdide bünyesine Mısırlı üst düzey iş adamı sayın Steven Imam'ı dahil ettik.  Değerli iş adamının iki ay önce üyelik işlemini gerçekleştirmiştik. Bugün de rozetini takdim ediyoruz. Büyük SİAD ailesine katılan sayın Steven Imam'a hoş geldiniz diyoruz. Son iki ay içerisinde SİAD üyesi olan, üç iş adamıyla yaklaşık, 100 bin dolarlık ticaret hacmi yakaladık" dedi.

Genel Başkan Turgay Öztürk, Steven Imam'ın SİAD'a katılımı ile Sinoplu iş adamlarıyla Mısır arasında ticari bir köprü oluşacağını da sözlerine ekledi.  Steven Imam ise, SİAD aileye dahil olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 
Rozet takma merasiminde; SİAD Genel Başkan Yardımcısı, Rota Tente sahibi Mehmet Çor'da hazır bulundu.
 

Editör: Vitrin Haber