Polis Eşleri Derneği (POLED) Sinop Şube Başkanlığı tarafından 28 Nisan Pazar Günü ilimiz Mavi Esinti Çay Bahçesi yanında bulunan alanda üniversitede öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerine destek amacıyla kermes etkinliği düzenlenecek 

Düzenlenecek olan kermese Korucuk İlkokulu 1/A Sınıfı öğrencilerinin de katkıda bulunduğu belirtildi.

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 174. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde ilimizde birçok program düzenlenerek Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 174. kuruluş yıldönümü kutlanmıştı. 
Polis Eşleri Derneği (POLED) Sinop Şube Başkanlığı tarafından ilimizde ve ülkemizde farklı zaman aralıklarında kermesler düzenlenerek yardımlaşma ve dayanışma sağlanıyor.

GELİRİ ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERE 
POLED Sinop Şube Başkanlığı tarafından 28.04.2019 Pazar günü gelirinin üniversitede öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerinde kullanılacak olan kermesin ilimiz Mavi Esinti Çay Bahçesi yanında ki alanda düzenleyeceği belirtildi.
Düzenlenecek olan kermeste dernek üyesi polis eşlerinin el emeği göz nuru ürünleri bulunurken,  İlimiz Korucuk İlkokulu 1/A Sınıfı Sınıf Öğretmeni Senem Dikici Topaloğlu, öğrencilerini ve velilerini konu ile ilgili bilgilendirdi. 
Minik öğrenciler ve velileri de POLED tarafından düzenlenen bu kermese karınca kararınca el emeği göz nuru ürünleri ile kermese katkıda bulundu. 

VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Konu ile ilgili bilgi veren Sınıf öğretmeni Senem Dikici Topaloğlu, gerçekleştirilecek olan kermesle ilgili öğrencilerini ve velilerini bilgilendirdiğini onların ise bu güzel çalışmaya duyarsız kalmayarak katkıda bulunduklarını ifade ederek onlara teşekkür etti. 
 Bu etkinlikle ‘‘üniversitede öğrenim gören öğrencilere bir katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize’ diyen Sınıf Öğretmeni Topaloğlu, kermeste emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.
Minik öğrencilerinde katkıda bulunduğu ve POLED tarafından düzenlenen kermesin 28.04.2019 Pazar günü sabah 08.30’da başlayarak gün boyu devam edeceği ifade edildi.


 

Editör: Vitrin Haber