10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, muhabirlik ve gazete hazırlık aşaması ile baskısı hakkında bilgi almak üzere Anasınıfı Öğretmenleri Serap Terzi, Elif Durur, Büşra Aydın ve Hafize Aşkın nezaretinde Vitrinhaber Gazetesini ziyaret eden minikleri gazete çalışanları kapıda karşıladı. Minikler boyunlarına taktıkları ve kartondan yapılan fotoğraf makineleri ile dikkat çekti. 

İlk olarak Vitrinhaber kurucusu Gazeteci Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin'den muhabirlik ve haber hazırlanışı konusunda bilgi alan minikler, gazetenin dizgi-grafik bölümünü gezdi. Burada Ali Yılmaz tarafından gazetenin basıma hazırlanış kısmı olan dizgi ve grafik çalışmaları anlatılırken, minikler sordukları ilginç sorularla gazete çalışanlarına renkli anlar yaşattı. Daha sonra gazetenin basım işlerinin yürütüldüğü matbaa bölümüne geçen miniklere çeşitli bilgiler verildi. Gazete basım tekniklerini merakla izleyen minik muhabirler, sordukları sorularla ziyarete renk kattı. 

Ziyaret anısına minikler tarafından gazetemiz yöneticilerine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ve ziyaret anısına hediye takdim edildi. 
Ziyaret sonunda minik öğrencilere Vitrinhaber çalışanları tarafından çikolata ikram edildi.

Editör: Vitrin Haber