Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu tarafından düzenlenen anneler günü programında okul yönetimi ile veliler ve öğrenciler bir araya geldi. Vira otelde düzenlenen anneler günü programında hep beraber kahvaltı yapan öğretmen öğrenci ve veliler daha sonra okul yönetimi ve öğretmenler tarafından hazırlanan sunumları izledi. En az anneler için olduğu kadar miniklere özel etkinliklerin de yer aldığı programda çizgi film karakterleri eşliğinde oyunlar oynayan çocuklar birbirinden keyifli dakikalar geçirdi. 

Etkinlikte ayrıca miniklerin anneleri için okullarında hazırladıkları video gösterimi izletildi. Evlatlarının kendilerine sevgi sözcükleri ile dolu videosunu izleyen anneler oldukça duygulu anlar yaşadı.
Anneleri mutlu edecek en büyük hediyenin gurur duyacakları evlatlar yetiştirmek olduğunu söyleyen Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, bu uzun ve meşakkatli yolda annelere destek olan en büyük yardımcının okullar olduğunu söyledi.

Korkan; “Tüm annelerin emeklerini boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. 

Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Bu sebeple okulumuzda müfredatımıza bağlı verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra evlatlarımızı bilinçli ve ahlaklı bireyler olarak hayata hazırlayan eğitimler de vermeye çalışıyoruz. Geleceğin mimarlarını ailelerimizle birlikte yetiştiriyor olmanın bilinci ve sorumluluğunu her zaman üzerimizde taşıyoruz. Bu vesile ile en değerli varlıkları evlatlarını bizlere emanet eden değerli annelerimizin nezdinde tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi. 

Konuşma sonrasında Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, programa katılan annelere okul adına hazırlanan hediyelerden takdim etti. Daha sonra minikler daha önce okulda kendi elleri ile hazırladıkları hediyelerini annelerine verdi. Oldukça duygusal anların yaşandığı bu bölümün ardından program fotoğraf çekimi ile sona erdi. 
Editör: Vitrin Haber