Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 15 Eylül Anaokulu müdürü Yusuf  Haskılıç, Gelincikler sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Melek Kılıç Can ile birlikte, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ı ziyaret  etti.

Sinop Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek geleceğin sporcuları, bilim insanları, valiler, başbakanların bu öğrenciler arasından yetişeceğini söyledi. 
Öğrencilerle sohbet eden Açıkbaş, herkesin sevdiği bir spor dalında faaliyet göstermelerini istedi. 

Ziyaretlerinden dolayı Okul Müdürü Yusuf Haskılıç ve öğrencilere teşekkür eden Açıkbaş; “Kurum olarak İl Merkez ve İlçelerimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla projeler hazırlamakta ve bu projelerimizde de çocuklarımızın yoğun olarak katılımlarını sağlamaktayız. Güçlü Türkiye için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanlarında olduk ve en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz" dedi. 
15 Eylül Anaokulu Okul Müdürü Yusuf Haskılıç ise Sinop İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yapmış oldukları çalışmalar ve hizmetler gençlerimizin yetişmesinde çok önemli bir rol oynuyor yapılan çalışmalar ve hizmetler için müdürlüğümüze teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda 15 Eylül Anaokulu öğrencileri sene içerisinde kendi yaptıkları ebru çalışmalarından seçtikleri bir çalışmayı il müdürü Kazım Açıkbaş’a  hediye ettiler. Kazım Açıkbaş’ta ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Minik öğrenciler hediyeler için Müdür amcalarına teşekkür ederek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden mutlu şekilde ayrıldı. 
 
Editör: Vitrin Haber