Ziyarette Sinop Orman İşletme Müdürü Serkan Demir tarafından minik öğrencilere fidan dikimi, ağaç ve orman sevgisi konularında bilgilendirmeler yapılarak çeşitli hediyeler verildi. 

Ziyarette ayrıca minik öğrencilere Orman yangınında alınacak önlemler, Alo 177 Orman Yangın İhbar Hattı telefon numarası hakkında da bilgiler verildi. 

Ormanın korunması ve temiz çevre temiz dünya bilincinin gelişmesi için bu ziyaretin önemli olduğunu belirten Okul Müdürü ve Eğitimci Nuray Yetkin, “Çocuklarımıza aşıladığımız çevre bilincinin bu tür etkinliklerle desteklenmesi ve pekiştirilmesini istedik. Kids Academy olarak çevreyi korumak, farkındalık yaratmak ve bilinçli toplum oluşturmak adına farklı projelere imza atıyoruz. Bu anlamda çevre ve geri dönüşümle alakalı projelerimiz de devam etmektedir. Ağacı, yeşili korumak hepimizin görevidir. Biz de küçük yaşta çocuklarımıza yeşili korumayı, ağaçları, ormanları sevmesini öğretmekteyiz. Bu haftalarda Çocuklarımıza, yeşilin, genel anlamda doğanın ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Editör: Vitrin Haber