Muhabirlik ve gazete basımı hakkında bilgi almak üzere Anasınıfı Öğretmeni Serap Terzi ve Kültür Öğretmeni Tuğba Çelebi nezaretinde Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret eden minikleri gazete çalışanları kapıda karşıladı. Minikler boyunlarına taktıkları ve kartondan yapılan fotoğraf makineleri ile dikkat çekti.

İlk olarak gazetemiz yazı işleri müdürü Serhat Özşahin'den haberin hazırlanışı ve muhabirlik konusunda bilgi alan minikler, gazetenin dizgi-grafik bölümünü gezdi. Burada Tuğçe Erol tarafından gazetenin basıma hazırlanış kısmı olan dizgi ve grafik çalışmaları anlatılırken, minikler sordukları ilginç sorularla gazete çalışanlarına renkli anlar yaşattı. 

Daha sonra gazetenin basım işlerinin yürütüldüğü matbaa bölümüne geçen miniklere muhabirimiz Fahrettin Aydın çeşitli bilgiler verdi. Daha sonra yazı işleri müdürümüz Serhat Özşahin'in ofisine geçen uğur böcekleri sınıfı öğrencileri, burada kendilerine ikram edilen şekerlerden yedi. Serhat Özşahin'in masasına oturan bir minik de, bilgisayardan haber fotoğraflarına baktı. Oldukça eğlendiklerini belirten öğrenciler gazetemiz muhbirlerinden Ali Fuat Özşahin'e çeşitli sorular yöneltti. Ziyaret sırasında Anasınıfı Öğretmeni Serap Terzi tarafından gazetemiz imtiyaz sahibi Fatima Özşahin'e çiçek takdim edildi. Miniklerin ziyareti gazete binası önünde çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi. 



Editör: Vitrin Haber