AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, geçtiğimiz günlerde Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lıların zırhlı araca düzenlediği mayınlı saldırıda yaralanan Türkelili polis memuru Ferit Levent Özdemir'e, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisinde tedavisi devam eden polis memuru Ferit Levent Özdemir'i ziyaret eden Milletvekili Cengiz Tokmak, yaralı polis memurunun sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Ülkede barış ve kardeşlik ikliminin oluşması için canla başla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Cengiz Tokmak yaptığı açıklamada; “Sinoplu Polis Memuru Kardeşimiz Ferit Levent Özdemir'i Samsun Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret ettik. Şükürler olsun durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum. Tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Güvenlik güçlerimize yapılan alçakça saldırıları lanetliyorum. Bu hainlerin kökü kazınana kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi. 
Editör: Vitrin Haber