AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu beraberindeki AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ile birlikte Samsun’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. 

İlk olarak Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı’yı ziyaret eden Sinop heyeti Vali Dağlı ile bir süre sohbet etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret sonunda Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı’ya Sinop’a özgü gemi maketi hediye etti.
Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun’a teşekkür etti.

Valilik ziyareti ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret eden Vali Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile  yapılan çalışmalar, projeler ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

YATIRIMLARIN TAKİBİNİ YAPTILAR
Ziyaretler kapsamında Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, Karayolları Samsun 7.  Bölge Müdürü Murat Gönenli ve Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdür V. Birsel Güner’le bir araya gelen Vali Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Millet Bahçesi ve Sinop Şehir Meydanı Projesi başta olmak üzere her üç kurumla ilgili Sinop’ta devam eden yatırımlar ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.  

REKTÖR ÜNAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Vali Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
13 Ağustos 2020 tarihinde  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne  atanan Prof. Dr. Yavuz  Ünal’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileten Vali Erol  Karaömeroğlu, Rektör Ünal’a ziyaret anısına Sinop’a özgü gemi maketi hediye etti.


 

Editör: Vitrin Haber