AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl merkezi ve İlçe gezilerinde gündeme gelen ve kendisine iletilen hizmet talepleri ile ilgili belirlediği bazı konularda görüş alışverişinde bulunmak ve durum değerlendirmesi yapmak amacıyla Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya başkanlığında düzenlenen toplantıda yatırımcı kurum müdürleri ile bir araya geldi. 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Milletvekili Nazım Maviş kendisine iletilen hizmet taleplerini kurum müdürleri ile paylaşırken, kurum müdürleri de hizmet alanları ile ilgili tıkandıkları ve kendisinin desteğine ihtiyaç duydukları konuları Milletvekili Maviş’e iletme imkanı buldu. Toplantı ile Sinop’ta acilen çözülmesi gereken sorunlarla ilgili yol haritasının belirlenmesi ve takvime bağlanarak zaman kaybının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Toplantıya Vali Yasemin Özata Çetinkaya ve Milletvekili Nazım Maviş’in yanı sıra ilin sorunlarının çözümünde önemli yeri olan; Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, Sinop Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Defterdarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü, DSİ 74. Şube Müdürlüğü, YEDAŞ yetkilileri katıldı.
 
Editör: Vitrin Haber