MİDDER Sinop Şubesi Başkanı Ahmet Özçelik beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Tuğba Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vitrinhaber Gazetesini ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen Şube Başkanı Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri MİDDER'in Sinop'ta ki çalışmaları hakkında genel bilgi verdi. Ahmet Özçelik, MİDDER'in Türkiye’nin 70 ilde ve 100’lerce ilçesinde örgütlenmiş bir STK olduğunu hatırlattı. 

15 TEMMUZ RUHU DİRİ TUTULMALI
15 Temmuz ruhunu yaşatmak gerektiğine işaret eden Özçelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "15 Temmuz’u diri tutmak adına, bir daha bu ülkede darbelerin olmaması için milli iradeye kast eden alçak terör örgütü FETÖ’nün aziz milletimize anlatılması ile ilgili yapılacak olan çalışmalar Türkiye’de bütün darbelerin yazarlığını yapan Batı, 15 Temmuz hain darbe girişimini de FETÖ’nün eliyle yaptırmaya çalışmış fakat karşısında çelikten daha sağlam duran aziz milletimiz sayesinde başarısız olmuştur. 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sinop İl Başkanlığı olarak tek temennimiz, aziz milletimizin Çanakkale Destanı ve 15 Temmuz Destanı’nı unutulmamasıdır” 

Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin'de MİDDER Başkanı Özçelik ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bu sırada Vitrinhaber Gazetesine ziyarette bulunan Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu'da MİDDER yönetimi ile bir süre sohbet etti.
Editör: Vitrin Haber