Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen İl Başkanı Çakır'a MHP Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir, İl Başkan Yardımcısı Emre Yıldız, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kandemir ve Ülkü Ocaklarından Hakan Şener eşlik etti. 

BASIN ÖNEMLİ BİR KÖPRÜ
Özşahin ile uzun süre sohbet eden MHP gurubu, Vitrinhaber personelinin de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti. Basının önemli bir köprü vazifesi gördüğünü ifade eden İl Başkanı Ali Çakır, bu manada Vitrinhaber'in Sinop'ta önemli bir misyon ve yerinin olduğunu söyledi. 

Çakır; "Basın; aydınlatıcı, iyi ve doğruyu gösterici, fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasimizin en yılmaz savunucusu olan önemli bir güçtür. Görevini toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan, tarafsız bir anlayışla kısıtlı imkanlara rağmen görevini yerine getiren gazeteciler ve basın kuruluşlarının geçmişte olduğu gibi günümüzde de toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yeri var. Ülkemizin çok yönlü ve organize bir terör kuşatması altında olduğu, milletçe birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde sorumlu yayıncılık ilkesine uygun bir şekilde görevini yapan tarafsız, objektif ve dürüst tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Sizler gibi, milli ve manevi hassasiyet taşıyan, ekmeğini kalemiyle kazanan emektarlarımızın sayısının artmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazeteci Serhat Özşahin'de, MHP üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 
 
Editör: Vitrin Haber