Sinop Diyojen Rotary Kulübünün başarı yakalamış kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkılarını ödüllendirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği "Rotary Meslek Hizmeti Ödülü" bu yıl da sahibini buldu. Sinop'ta faaliyet gösteren Teyzenin Yeri işletmecisi Sema Tok ödüle layık görüldü. Vira Otel'de gerçekleştirilen ödül töreninde Sema Tok'a plaketini 2430 Bölge 29. Grup Kulüplerinden sorumlu Guvernör Yardımcısı Ahmet Kavazak verdi. 

Sema Tok'u kutlayan Sinop Diyojen Rotary Kulübü Dönem Başkanı Akın Sönmez, Tok'un Sinop'a önemli bir katma değer sağladığını söyledi. Sönmez: "Rotary Kulübümüzün geleneksel olarak gerçekleştirdiği başarı yakalamış kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkılarını takdir ederek ödüllendirme amacı taşıyan Rotary Meslek Hizmeti Ödülünü bu yıl ilimizde faaliyet gösteren Teyzenin Yeri işletmecisi Sayın Sema Tok hanımefendiye verdik. Kendisini tebrik ediyoruz" dedi.

Sema Tok'un ticari faaliyetinin dışında mantının markalaşmasını sağlamada öncülük ettiğini vurgulayan 2430 Bölge 29. Grup Kulüplerinden sorumlu Guvernör Yardımcısı Ahmet Kavazak da: "Sinop'ta mantının ticari bir ürün haline gelmesi ve markalaşmasına öncülük ettiği için Sayın Sema Tok'a çok teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

 

Editör: Vitrin Haber