Vitrinhaber Gazetesi ekibi, yaklaşık iki hafta önce Sinop'ta göreve başlayan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şahin Değirmen'i makamında ziyaret ederek 'Hayırlı Olsun' dileklerinde bulundu. 

Vitrinhaber Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ve gazete personeli ile uzun süre sohbet eden yeni İl Müdürü Değirmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sinop'un tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi yönünde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacaklarını dile getiren Değirmen; "Türkiye'de görmediğim 4 vilayetten biri Sinop'tu. Bakanlığımızın takdiri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görevlendirildik. Bu hafta ikinci haftamız. Brifinglere bu hafta başladık. İnşallah bütün şubelerin brifingleri tamamladıktan sonra teknik anlamda Sinop ve ilçelerimizle alakalı bilgileri almış olacağız. Şu anda kabaca gözlemlerimize göre; Sinop'ta özellikle sahil kesiminde su ürünleri ile alakalı ciddi bir çalışma ve çabamız olması gerektiği yönünde. Geri kalan kısımlarda da her türlü bitkisel ve hayvansal üretimde vatandaşımıza yönelik projeleri hayata geçirmeyle alakalı çalışma içerisine gireceğiz. Tabi bu konuda siz değerli basın mensuplarının doğru şekilde bize rehberlik yapmasını her zaman bekleyeceğiz. Bu konuda sizin rehberliğiniz bizim için çok önemli olacaktır" dedi.

Kendisinden önce Sinop'ta görev yapan diğer il müdürlerine de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Şahin Değirmen; "Ayrıca bu kuruma bu güne kadar il müdürlüğü yapmış arkadaşlarımızın da ciddi emekleri ve güzel çalışmaları olmuş. Bu güne kadar bu emek ve çalışmalardan beri kalmayan sayın il müdürlerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler devraldığımız bu hizmet bayrağını en ileriye taşıma anlamında elimizden geleni yapacağız ve Sinop tarımı ve hayvancılığının daha ilerilere taşıyacağız" diye konuştu. 

İl Müdürü Şahin Değirmen'e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Gazeteci Serhat Özşahin'de, Değirmen'e çalışmalarında başarılar diledi. 
Sinop İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine, iki hafta önce sürpriz bir atamayla Memur-Sen'e bağlı Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen getirilmişti. 

 
Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak