İstanbul Merter Kızılay Şube Başkanlığı tarafından Sinop Kızılay Şubesi'ne ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere içerisinde  ayakkabı ve giysi malzemeleri bulunan 20 koli yardım paketi gönderildi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarının devam ettiğini belirten Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu; "Sinop Kızılay Şubesi olarak yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projeleri  kapsamında ihtiyaç sahiplerine yaptığımız yardımlar devam etmektedir.

Ramazan ayında Sinop Kızılayı olarak belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 20 kiloluk gıda yardımlarında bulunduk. Yine LC WAİKİKİ firmasından sağlamış olduğumuz 39 koli  giyim  malzemelerinin bir bölümünü arife günü dagıttık,geriye kalanları ise geçtiğimiz ay içerisinde Durağan İlçemizde meydana gelen sel felaetinde zarar gören köylerimizde dağıtacağız,bu yönde Durağan Kaymakamlığımızla işbirliği halinde çalışmala  başladık. En son olarak ta İstanbul Merter Şube Başkanımız Ercan Tan içerisinde ayakkabı ve giyim malzemeleri bulunan 20 koli yardım malzemesini Şubemize göndererek bizlere İstanbull'dan destek vermiştir.Kendisine ve Merter Şube Başkanlığına Sinop Şubesine vermiş oldukları destek ve katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Gönderilen yardım malzemeleri en kısa süre içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Bu tür yardımların yapılma sı için hayırsever vatandaşlarımızın ve işadamlarımızın desteklerini Sinop Kızılay olarak her zaman beklemekteyiz" dedi.
Editör: Vitrin Haber