Kızılay'da kan stoklarının büyük oranda erimesinden dolayı kan stoklarını tamamlamak için vatandaşların kan bağışı yapması konusunda çeşitli duyurular ve organizasyonlar yapılıyor. 81 ilde Memur-Sen'e bağlı sendikalar da kan bağışında bulunuyor. Memur-Sen Sinop Temsilciliği üyeleride Kızılay Sinop Şubesine giderek kan bağışında bulundu.  

Memur-Sen Sinop İl Temsilcisi Ramazan Çelik, 81 ilde Memur-Sen'e bağlı sendikaların eş zamanlı olarak ortak alınan karar ile kan bağışında bulunduklarını söyledi. Ramazan Çelik: "Biz örnek bir davranış sergileyerek Kızılay'ın eriyen kan stoklarına bir nebze olsun katkı yapmayı amaç edindik. İyilik Kanımızda var dedik. Sinop Memur Sen olarak tüm üyelerimizi kan vermeye davet ettik ve kolları sıvadık.

1 milyonu aşkın Memur-Sen camiasının özlük ve özgürlük mücadelesinin yanında ülkesine ve milletine olan vefasını da bilmektedir. Zor süreçlerde hep yük alan olduk. Memur-Sen; bu zor süreçte de; 'Biz Bize Yeteriz', 'Şimdi Vefa Zamanı' diyerek ve sosyal sorumluluk kampanyalarında üstüne düşeni yaparak 4 milyon nakit yardımında bulunmuş, Vefa Sosyal Destek gruplarında aktif görev alarak hep zoru seçmiştir. Şimdiden verdiğimiz kanların yeni bedenlere şifa olması dileğiyle Sinop Memur Sen teşkilatının tüm üyelerine bu erdemli davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber