Samsun Mehmetçik Vakfı Şube Başkanı Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ü makamında ziyaret eti.

Vakfın hizmetleri ile ilgili Başkan Ergül’e bilgi veren Mehmetçik Vakfı Şube Başkanı Emekli Kur. Alb. İbrahim Yıldırım , “TSK Mehmetçik Vakfı, bağış toplayan değil, Mehmetçiğin sigortası olarak bağış kabul ederek şehit olan veya herhangi bir sebeple vefat eden, gazi ve vazife malulü olan erbaş ve erlerimiz ile ailelerine yardım eden bir vakıftır” dedi. Belediye Başkanı Baki Ergül’e destekleri nedeniyle de teşekkür eden Vakıf Başkanı Yıldırım, “Kurban Bayramı ile ilgili değerli Sinoplu vatandaşlarımızın desteklerini bekler, şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlıklı bir hayat dileriz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetle TSK Mehmetçik Vakfı çalışanlarına çalışmalarında başarılar dileyen Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, “Bu vesile ile bir kez daha şehitlerimizi rahmet, gazilerimize de saygıyla anıyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Mehmetçik Vakfı Samsun Şube Başkanı Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım Belediye Başkanı Baki Ergül’e Mehmetçik Vakfını tanıtan bir kitap takdim etti.
Editör: Vitrin Haber