Sinop’ta giyim sektörüne yeni bir soluk katmaya hazırlanan MB Les Flor Butik Terzi giyim mağazası hizmete açıldı. Kefevi Mahallesi Hakimiyet Caddesi No:16 adresinde hizmet veren MB Les Flor Butik Terzi giyim mağazasında vatandaşlar, fabrika üretimi kıyafetlerden isteğe bağlı özel tasarım kıyafetlere kadar birçok hizmeti bir arada bulabilecek. 

Uzun yıllar İstanbul’da tekstil sektöründe çalışan modelist tasarımcı Metin Başkaya ile Bahattin Türkcan’ın işlettiği MB Les Flor Butik Terzi giyim mağazasında erkek kadın ve çocuk giyiminin tüm çeşitlerini bulmak mümkün.

MB Les Flor Butik Terzi giyim mağazasının Sinoplulara yüksek kalite ve uygun fiyat avantajı sunacağının belirten mağaza işletmecisi Metin Başkaya, kalite ve ucuzluğu bir arada bulmak isteyenleri MB Les Flor Butik Terzi giyim mağazasına beklediklerini söyledi. Başkaya; “MB Les Flor Butik Terzi giyim mağazası olarak Sinoplulara fabrika üretimi kıyafetlerden isteğe bağlı özel tasarım kıyafetlere kadar birçok hizmeti sunacağız. Ben uzun yıllar İstanbul’da tekstil sektöründe çalıştım. Modelist tasarımcıyım. Birçok ürün tasarımım var. Bu ürünlerimi de inşallah ilerleyen günlerde Sinoplu vatandaşlarımızla buluşturacağız. Biraz da bu düşünceyle memleketimizde birşeyler yapalım istedik ve bu işyerini açmaya karar verdik. İşyerimizde kadın, erkek ve çocuk giyimi üzerine aradığınız ne varsa bulmanız mümkün. Klasik ve spor kıyafetlerden, iç giyime kadar tüm ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Yine sipariş üzerine okulların müsamere kıyafetleri ve özel günler için özel tasarım kıyafetleri de mağazamızda bulmanız mümkün” dedi.

BEDENİME UYGUN KIYAFET BULAMIYORUM DİYEN VATANDAŞIMIZ KALMAYACAK
MB Les Flor Butik Terzi giyim mağazasında, bedenine uygun kıyafet bulmakta güçlük çeken vatandaşları da düşündüklerinin altını çizen Metin Başkaya, bu müşterilere için özel dikim hizmeti de sunduklarını ifade etti. Başkaya; “Mağazamızda hazır ürünlerin yanısıra, özellikle bedenine uygun kıyafet bulmakta güçlük çeken vatandaşlarımız için de özel dikim hizmeti veriyoruz. İstediği kıyafetin modelini ve bedenini söyleyen vatandaşlarımıza kıyafetlerini dikiyoruz. Müşterilerimiz gelip mağazamızdan istedikleri kumaşı seçip hayal ettikleri kıyafetleri diktirebiliyorlar. Bununla birlikte herhangi bir yerden aldığınız ürünler üzerinde yapılmasını istediğiniz düzenlemeleri de yapabiliyoruz” dedi.

SİNOPLULAR, YÜKSEK KALİTEYİ UYGUN FİYATA BULABİLECEK
İlerleyen günlerde kendi tasarımı olan ürünleri de Sinoplularla buluşturmayı planladıklarını kaydeden MB Les Flor Butik Terzi giyim mağazası işletmecisi Metin Başkaya, böylelikle Sinopluların yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyata alma imkanına da sahip olacaklarını belirtti. Başkaya; “İlerleyen günlerde mağazamızda kendi tasarımımız olan ürünleri de sergileyeceğiz. Müşterilerimiz, piyasada yüksek fiyatlarla satışa sunulan birçok ürünün muadili ve kendi üretimiz olan ürünleri yüksek kaliteyle piyasa fiyatının altında fiyatlarla satın alabilecekler. Bizim amacımız Sinop halkına hizmet. Vatandaşlarımız mağazamızda kendi üretimimizden fabrika üretimine kadar tüm ürünlere ulaşarak tercih yapma imkanına sahip olacaklar. 
Şuanda yapım aşamasında olan ve ilerleyen günlerde hizmete sunacağımız web sitemiz üzerinden de online satış imkanımız da olacak. Vatandaşlarımız web sitemiz üzerinden bizlere ulaşarak, diledikleri kıyafetin siparişini verebilecekler.

Advertorial haber


 

Editör: Vitrin Haber