Kastamonu Valisi ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Karadeniz başkanlığındaki toplantıya, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Hasan İpek, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Yönetim kurulu üyeleri toplantı öncesinde Ajansın hizmet binasında yer alan çalışma ve toplantı odaları ile konferans salonunu gezdi. Bina hakkında KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç’ten bilgi alan üyeler hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Daha sonra toplantıya geçen yönetim kurulu üyeleri, yönetim kurulu üyeliğini devreden Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Erol Derici’ye Kastamonu Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Karadeniz tarafından plaket takdim edildi.

Takdim sonrasında Ajans faaliyetleri, Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın yararlanıcısı olduğu “Sinop’taki Temel Sektörlerin Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi”, “Butik Müzeler Şehri Çankırı Güdümlü Projesi” ile mali destek programları kapsamında uygulama süreci devam eden projelerin görüşülmesine ilişkin gündem maddelerinin yer aldığı yönetim kurulu toplantısında, KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç, Ajans faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Bilgilendirme sunumunun ardından Ajans Yönetim Kurulu Üyeleri gündem maddelerinin görüşmelerine geçti. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, gündemde yer alan maddelerinin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber