Çankırı Valisi ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bilge Aktaş başkanlığındaki toplantıya, Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Hasan İpek, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı faaliyetleri, Dış Denetim Raporu, 2017 Yılı Bütçe Sonuçlarının Onaylanması, 2017 Yılı Birim ve Ajans Faaliyet Raporları ile Güdümlü Proje Desteklerinin görüşülmesine ilişkin gündem maddelerinin yer aldığı yönetim kurulu toplantısında, KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç, Ajans faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Bilgilendirme sunumunun ardından KUZKA Yönetim Kurulu Üyeleri gündem maddelerinin görüşmelerine geçti. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, gündemde yer alan maddelerinin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber