Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)  15. Kalkınma Kurulu ve Temmuz ayı Yönetim Kurulu Toplantıları Sinop’ta yapılacak.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA)  altıncı kuruluş yıl dönümü olan 25 Temmuz 2015 tarihinde 15. Kalkınma Kurulu ve Temmuz ayı Yönetim Kurulu Toplantıları Sinop Polis Evi’nde gerçekleştirilecek.

Kastamonu Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleştirilecek olan Temmuz ayı Yönetim Kurulu Toplantısının, Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla yapılacağı aktarıldı. 2015 yılının ilk Kalkınma Kurulu Toplantısı ise, 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü saat 15.00’da Sinop Polis Evi’nde Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinden Kaymakamlar, İl Müdürleri ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek. Sinop Valiliğinden yapılan açıklamada Ajans Genel Sekreteri Ramazan Çağlar’ın bir önceki Kalkınma Kurulu Toplantısı'ndan bu yana yapılan Ajans faaliyetlerine ve Ajansın gelecek vizyonuna ilişkin bir sunum yapacağı toplantıda ayrıca Kalkınma Bakanlığı’ndan temsilcilerin de katılacağı “Kamu Yatırımlarının Rasyonelleştirilmesi ve Kalkınma Ajanslarının Rolü” konulu bir oturum yapılacağı aktarıldı. Toplantıda ayrıca KUZKA’nın bir sonraki yıl yapacağı faaliyetlerin belirlendiği “2016 Yılı Çalışma Programı ve Bütçesi” için kurul üyelerinin görüşleri alınacak.

 
Editör: Vitrin Haber