Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde ayrı ayrı düzenlenen toplantılara mesleki ve teknik eğitim önceliğine yönelik proje hazırlaması beklenen kamu kurumları temsilcileri katıldı. Kastamonu’da Ajansın hizmet binasında, Çankırı’da Yatırım Destek Ofisi’nde, Sinop’ta ise valilik binasında yapılan toplantılarında katılımcılara programın kapsamı, hangi kurumların hangi konularda proje hazırlayabileceği, projelerin içeriği, bütçesi gibi konularda Ajans uzmanları tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı.
Geçmiş yıllardan farklı olarak etkileşimli ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarında, kurum temsilcileri proje önerilerini belirli bir şablonda düzenleyerek katılımcılara sunarken, proje fikirlerinin uygunluğuna yönelik sorulan sorular da Ajans uzmanları tarafından cevaplandırıldı.

Projeler için teknik yardim faaliyetleri 31 ekim’e kadar sürecek
Teknik Destek Programı kapsamında KUZKA’ya proje sunmak isteyenler uygun proje fikirlerini geliştirmek amacıyla Ajansın teknik yardım faaliyetlerinden programın son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2019 tarihine kadar faydalanabilecekler. 

Editör: Vitrin Haber