Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Ekim  ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Sinop   Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Şakalar’ın başkanlığında Kastamonu’da  gerçekleştirildi.
  
KUZKA Genel Sekreteri Serkan Genç, Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. KUZKA Genel Sekreteri Serkan Genç’in konuşmasının ardından 2019 yılı sosyal destek programı ile 2020 yılı çalışma programı ve bütçesi ve diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin  ardından toplantı sona erdi.

KUZKA  toplantısına,  Sinop  Valisi ve Ajans  Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Şakalar, Yönetim Kurulu Üyeleri  Kastamonu  Valisi Yaşar Karadeniz,  Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu,  Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç katıldı.

Editör: Vitrin Haber