Programda 50 yıl önce bir tornacı çırağı olarak başladığı iş yaşantısında bugün 60'dan fazla ülkeye ihracat yapan ve üç farklı sektörde hizmet veren 200'den fazla çalışanı ile ülke istihdamına katkı sağlayan Mukadder Yıldırım'ın başarı hikayesi de anlatıldı.

Programa canlı yayınla bağlanan SİAD İstişare Kurulu Başkanı ve İstanbul Sinop Spor Başkanı Rafet Orhan, Mukadder Yıldırım'a başarılar dilerken her zaman Mukadder Yıldırım ve SİAD'ın yanında olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

İş yaşantısındaki başarılarını yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol alarak Sinop'a ve Sinoplu’ya hizmet eden Başkan Mukadder Yıldırım son genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Sinoplu İş Adamları Derneğinin çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, Sinoplu İş Adamları Fuarının 2021 yılında Uluslararası Fuara çevirerek Uluslararası Sinoplu İş Adamları Fuarını gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi. Bu fuarla özellikle Sinoplu iş adamlarının ürettikleri ürünleri Avrupa ve dünyaya açmak için çaba vereceklerini belirtti.

SİAD Kariyer Günleri programlarını başlatarak Sinoplu kendi alanında ülkemizde ve uluslararası platformlarda söz sahibi olmuş Sinopluların bilgi birikim ve deneyimlerini Sinoplularla paylaştıracaklarını söyleyen Yıldırım; “Sinoplu tüm iş adamlarının SİAD çatısı altında birleşmeye davet etti”.

Muzaffer Baltacı'nın yapımcılığını SİAD Genel Sekreteri Barbaros Baltacı'nın yaptığı Kuzey Rüzgarı programında her hafta Salı günleri saat 19.15'te Sinoplu siyasetçi, bürokrat, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri konuk oluyor.

Editör: Vitrin Haber