İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Müftü Yardımcısı Fatih Tavlaşoğlu, Din Hizmetleri ve Eğitim Kısım Şefi Nejat Pişkinel ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı. 

Gündeme ilişkin konular ve duyurular istişare edildikten sonra Kur’an Kursu Öğreticilerine konuşan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik; “Sinop’ta Kur’an Kursu hizmetlerini bulunduğu seviyeden arzu edilen seviyelere çıkartmak için çok çalışmalıyız. Bu manada Kurs öğreticileri olarak sizlere çok iş düşüyor. Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalar yürütmek, Aile İrşad ve Rehberlik Bürosunu tam manasıyla amacına hizmet eder hale getirmek için çok gayret göstermemiz gerekiyor” dedi.

İnsanlara mübarek kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrettikten sonra Allah’ımızın emirleri ve nehiylerini insanlara anlatmakta bizim görevlerimiz arasındadır diyen Çelik sözlerine şöyle devam etti; “Sinop’ta ulaşılmadık aile bırakmadan gece gündüz gönüllülük esasını gözeterek çalışmak boynumuzun borcudur. Bu düşünce ile hep beraber el ele gönül gönüle vererek çalışırsak, arzulanan hizmetleri gerçekleştirmek hiçte zor olmayacaktır”.
Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi. 

 
Editör: Vitrin Haber