Küçükçekmece Beşyol’da bulunan dernek merkezinde yapılan toplantıda kurucu üyelerin tamamı hazır bulunurken katılımcılara Küçükçekmece Kızılay Şubesi Kurucular Kurulu Üyesi Barbaros Baltacı tarafından Kızılay ile ilgili kapsamlı bir sunum yapıldı.

Toplantıda konuşan Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı Rafet Orhan, çok önemli bir göreve geldiklerini kaydederek ismini ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ten alan 150 yıllık bir kurumun temsilcisi olmaktan Kızılay’ın bayrağını taşımaktan son derece mutlu ve gururlu olduğunu belirterek Kızılay’ı yapacakları çalışmalarla en iyi şekilde temsil etmek istediklerini kaydetti. Kızılay’ın Küçükçekmece’de kuruluşu ile ilgili kendisine destek veren kurucu üyelere teşekkür eden Başkan Rafet Orhan, Ramazan ayı dolayısıyla ilk çalışmalarını erzak kampanyası düzenleyerek yapacaklarını belirterek herkesin bu hayır hareketinin yanında olması gerektiğini kaydetti. 

Kızılay Küçükçekmece’nin resmi olarak kurulum işlemlerinin tamamlandığı belirtilirken 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü genel kurulunu yaparak çalışmalara başlayacağı açıklandı. 
Toplantı sonunda anneler günü münasebetiyle kadın kuruculara birer çiçek takdim eden Başkan Rafet Orhan Kızılay Genel Merkezi’ne de kendilerine duyduğu güven için teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 
Editör: Vitrin Haber