Sinop İli Merkez İlçede bulunan köylerdeki çiftçilerimizin bitkisel üretim ve bitki sağlığı, hayvansal üretim ve hayvan sağlığı konularında karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlar hakkında varsa çözüm önerilerini paylaşabilmeleri adına köy muhtarlarımız ve üretici birliklerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

İl Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Şahin Değirmen, İl Müdürü Yardımcıları Ahmet Tam ve Sezai Aydın, Şube Müdürleri, İl Müdürlüğü personelleri, merkez ilçe köy muhtarları, birlik başkanları ve çalışanları katıldı. Toplantıda İl Müdürü Şahin Değirmen İlimizde uygulanan projeler, kırsal kalkınma yatırımları, tarımsal desteklemeler ve köylerdeki bitkisel ve hayvansal üretim konularında yapılan çalışmalar kapsamında bilgi verdi. İl Müdürü Değirmen ayrıca, 13 Eylül 2017 tarihinde başlayıp 11 Aralık 2017 tarihinde sona eren 12. Etap yüzde 50 hibe destekli Ekonomik Yatırımlar kapsamındaki desteklemelerin İlimiz için çok önemli olduğunu söyledi.
Köy muhtarları ve üretici birlik başkanlarının, bitkisel ve hayvansal üretimde karşılaştıkları sorunları ve taleplerini ilettiği toplantılar İl Müdürü Değirmen' in değerlendirmeleri ile son buldu. 
 
Editör: Vitrin Haber