Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan atama ile Sinop KOSGEB Müdürlüğü görevine başlayan Nedim Kaşıkırık Sinop’taki hizmetlerin kesintiye uğramadan devam edeceğini belirtti.

KOSGEB Sinop Müdürlüğü’nde 3 seneye yakın il müdürü olarak görev yapmakta olan Gürsel Kızılaslan’ın KOSGEB İstanbul Boğaziçi Müdürlüğü’ne atanması ile boşalan müdürlüğe, KOSGEB İstanbul Haliç Müdürlüğünde görev yapmakta olan Nedim Kaşıkırık getirildi. Uzun zamandır KOSGEB İstanbul Haliç Müdürlüğü’nde KOBİ Uzmanı olarak görev yaptığını ve Başkanlık makamının takdiri ile KOSGEB Sinop Müdürlüğü’ne atandığını belirten Nedim Kaşıkırık; Sinop’taki hizmetlerin kesintiye uğramadan devam edeceğini belirtti.
Gürsel Kızılaslan döneminde başarılı faaliyetler yapıldığı ve önemli projelere başlandığını belirten KAŞIKIRIK, önümüzdeki dönemde de faaliyetlerin devam edeceğini ve gerçekleştirilecek projelerle Sinop ekonomisine katkı sağlanacağını kaydetti.

Haziran ayı itibariyle “KOBİ Beyannamesi” güncelleme döneminin başladığını ve Sinoplu KOBİ’lerin destek alan ya da almayan hepsinin KOSGEB kaydının güncel olmasının faydalı olacağına vurgu yapan Kaşıkırık, tüm işletmeleri KOSGEB veri tabanına kayıt olmaya davet etti. Halihazırda destek alan KOBİ’lerin ise destek sürecinin devam etmesi açısından her sene KOBİ Beyannamelerini güncellemelerinin gerekli olduğunu da sözlerine ekleyen Kaşıkırık bilgi için KOSGEB Sinop Müdürlüğü ile iletişime geçilebileceğini belirtti.
 
Editör: Vitrin Haber