31 Mart yerel seçimleri öncesi siyasilerin seçim çalışmaları ivme kazandı.  Ada Mahallesi’ne muhtar adayı olan Cumhur Korkmaz yetki verildiği takdirde Ada Mahallesi’nde gerçekleştireceği plan ve projelerini paylaştı. 

Mahalledeki sorunları mahalle sakinleri ile çözüme kavuşturacağını belirten Korkmaz, muhtarlığın devlet ile halk arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirtti. 
Muhtarlık makamının demokrasinin ilk zinciri ve fedakarlık isteyen bir görev olduğunu sözlerine ekleyen Cumhur Korkmaz yaptığı açıklamada; “31 Mart’ta halkımızın bize yetki vermesi durumunda mahallemizde vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştirmek istediğimiz projelerimiz var.  Mahalle sakinlerinin yönetime doğrudan katılabildiği bir yönetim anlayışı ile eksikliklerimizi birlikte tamamlayacağız. Mahallemizde karşılaşacağımız sorunları yine mahalle sakinleri ile birlikte çözeceğiz. Mahallemizde yer alan site ve apartmanlardan temsilciler seçerek hizmet sürekliliğini sağlayacağız. Mahallemizde ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlara yanlarında olduğumuzu göstereceğiz. Ev hanımlarımız ve gençlerimizle ilgili projeler geliştirerek onların sosyal hayata katılımlarını sağlayacağız. Mahallemizde yer alan okulların sorunlarını, okul idaresi ve yöneticileri ile birlikte istişare ederek, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunacağız. Mahallemizde yeni yaşam alanları yaratarak mahallemize değer katacak, kameralı çocuk parkları ile de çocuklarımızın güvenliğini sağlayacağız. Mahallemize özgü ve mahalle sakinlerimizle birlikte karar alarak yöresel etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu mahalle bizim, gelin birlikte yönetelim’’ ifadelerine yer verdi.

CUMHUR KORKMAZ KİMDİR?
1961 Sinop Ada Mahallesi doğumlu olan Cumhur Korkmaz eğitim hayatını Sinop’ta tamamlamıştır. Eski adıyla YSE İl Müdürlüğü, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü ve şimdiki adıyla Sinop İl Özel İdaresi olmak üzere 35 yıllık iş hayatı tecrübesi vardır.  Cumhur Korkmaz evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Editör: Vitrin Haber