Sinop’ta yaşayan İsmail T. İsimli vatandaş, bir süre önce kaybettiği köpeği Karaoğlan’ı arıyor.

Evinin bahçesinde etraftan geçen arabalara sürekli havlaması nedeniyle, araba trafiğine alışması için şehir merkezinde bıraktığı köpeğini geri geldiğinde bulmayan İsmail T., can dostum dediği köpeği Karaoğlan’ı bulmaya çalışıyor. Daha bebekken aldığı ve şimdi dört buçuk yaşında olan köpeğini yaklaşık olarak bir haftadır aradığını söyleyen İsmail T., köpeği Karaoğlan’ı gören ya da bulanların kendisine ulaşmasını istedi. İsmail T.; “Köpeğim Karaoğlan evimizin önünden geçen arabalara sürekli havlayarak çevreye rahatsızlık veriyordu. Bende evimizin önünden fazla araba geçmediği için köpeğimizi merkez Alaaddin camisinin yan tarafına bıraktım. Ertesi gün geldiğimde ise köpeğimi bulamadım. Yaklaşık bir haftadır köpeğim Karaoğlan’ı arıyorum” dedi. 

EVİMİZİN NEŞESİYDİ
Köpeği kaybettiği günden bu yana evlerinin neşesinin gittiğini söyleyen İsmail T., artık aileden biri gibi olan köpeğini bulan ya da görenlerin kendisine ulaşmalarını istedi. İsmail T.; “Köpeğimiz Karaoğlan çok dost canlısıdır. İnsanlara hiçbir zararı yok. Kendisi ile oyun oynamak isteyen herkese yaklaşır. Belki de bir vatandaşımız buldu ve sahiplendi. Şuanda Karaoğlan nasıl ve nerde çok merak ediyorum” diye konuştu. 

ARKADAŞLARI YOLUNU GÖZLÜYOR
Evlerinin diğer hayvanları Boncuk ve tekirin arkadaşları Karaoğlan’ın kaybolduğu günden bu yana adeta yolunu gözlediklerini söyleyen İsmail T., bu durumun kendilerini de çok üzdüğünü belirtti. İsmail T.; “Evimizin bahçesinde köpeğimiz Karaoğlan’ın dışında henüz küçük olan ve boncuk isminde bir köpek ile tekir adında bir de kedimiz var. Karaoğlan’la sürekli oyunlar oynayan ve geceleri beraber yatan arkadaşları, Karaoğlan’ın yolunu gözlüyor. Köpeğimiz boncuk gece beraber yatmaya alıştığı Karaoğlan gittiği günden bu yana geceleri sürekli ağlıyor. Bu durum inanın yüreğimizi dağlıyor. Çoğu insanın içinde olmayan vicdanı ve özlemi hayvanlarda görmek ayrı bir duygu. Şunu söyleyebilirim ki onlarca sahte dostum olacağına Karaoğlan gibi bir tane sadık hayvanım olması yeter. Bir kez daha buradan köpeğimi bulan ya da duyanların 0538 505 34 43 nolu telefondan bana ulaşmalarını rica ediyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber