Her yıl Kasım ayının ilk günleri farkındalık oluşturma ve faaliyetlere dikkat çekmek için kutlanan Kızılay Haftası, bu yıl da 29 Ekim-04 Kasım tarihlerinde kutlanıyor. Hafta etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunan Türk Kızılayı Sinop Şube yönetimi Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret etti.

Kızılay Sinop Kızılay Şube başkanı Mustafa Korucuoğlu, Başkan Yardımcısı Yakup Üçüncüoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Şimşek ve Arif Erk tarafından gerçekleştirilen ziyarette Kızılay heyetini Gazetemiz Kurucusu Serhat Özşahin ağırladı.

Özşahin ile uzun süre sohbet eden Kızılay Sinop Kızılay Şube başkanı Mustafa Korucuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay'ın gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özşahin: "Türk Kızılayı ülkemiz genelinde olduğu gibi Sinop'ta da ihtiyaç sahiplerine umut oluyor. Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza barınma, beslenme ve sağlık yardımı, afette müdahale, kan bağışı gibi önemli hizmetler de sunan Türk Kızılayı'na verilecek her destek büyük önem taşıyor. Bu duygu ve düşüncelerimle Kızılay Haftasını kutluyorum” dedi.
Editör: Vitrin Haber