Kızılay tarafından toplanan kitaplar sahiplerini buldu. Sinop Kızılay Gençlik Kolları tarafından 7-15 yaş arası  çocuklar için  28 Şubat tarihinde başlatılan  ve 8 Nisan’da sona  eren ‘1 Kitap 1 Kütüphane’ adlı kitap bağış kampanyasında toplanan kitaplar Erfelek İlçesi Hacılar Köyü İlkokulu  ile Yunus Emre İlköğretim Okulu’na teslim edildi.

Sinop Kızılay Şube yönetim kurulu üyeleri Atilla Tezin, Arif Erk  Gençlik Kolları Başkanı Sündüz  Öztürk ve gençlik kolları üyeleri bağış kampanyası sonrasında toplanan kitapları Hacılar Köyü ve Merkez İlçe Yunus Emre İlköğretim okuluna  giderek okulda okuyan öğrencilerin istifadesine sunulmak üzere  okul idaresine teslim ettiler.

Sinop Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Sündüz  Öztürk  düzenledikleri kitap bağış kampanyasına destek veren başta sponsorlar olmak üzere herkese teşekkür etti. Öztürk, gençlik kolları olarak bu tür faaliyetlerinin devam edeceklerini söyledi.

Kitapların okula teslimine  katılan Erfelek Kaymakamı Feremez Babat ise, Sinop Kızılay Şubesi Gençlik Kollarınca düzenlenen bu anlamlı kampanyada toplanan kitapların  İlçelerine bağlı Hacılar Köyü İlkokulu ve Yunus Emre İlköğretim Okulunda  değerlendirmesinden son derece mutluluk duyduklarını belirterek, Sinop Kızılay Şube yönetimi ve Gençlik Kollarına teşekkür etti.
Sınıflarda öğrencilerle sohbetlerde bulunan Sinop Kızılay Gençlik Kolları üyeleri, toplanan kitapları okuldaki kütüphane yerleştirdi.

Daha sonra kampanya kapsamında toplanan kitaplar Erfelek Kaymakamı Feremez Babat, Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özen, Sinop Kızılay Şube Yönetimi ve Gençlik Kolları üyelerince okul idaresine teslim edildi.  Kitapların teslimi sırasında  öğrencilerin büyük bir sevinç yaşadıkları görüldü.

Editör: Vitrin Haber