Bakan Kirişçi görüşme sonrası Maviş’in ricası üzerine Boyabat’taki muhtar ve tarım üreticilerinin temsilcilerini de telefonla arayarak talep ve ihtiyaçlarını bizzat kendilerinden dinledi. 

MAVİŞ GECE SAATLERİNDE BAKAN KİRİŞÇİ’Yİ ARADI
Sinop'un Boyabat ilçesinde sağanak nedeniyle bir köprü yıkılmış ve yaşanan şiddetli yağış tarım arazilerini de vurmuştu.
Yağışın etkili olduğu gece saatlerinde Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Maviş, bölgedeki çeltik tarlaları başta olmak üzere yağıştan etkilenen tarım arazileri hakkında Bakan Kişiçi’ye bilgiler verdi. Maviş, meydana gelebilecek zararın giderilmesi için Bakan Kirişçi’den destek sözü aldı. 

BAKAN KİRİŞÇİ MUHTAR VE ÇELTİK ÜRETİCİLERİNİN TEMSİLCİLERİNİ ARADI
Bugün de Bakan Kişiçi’yle ikinci kez telefonda görüşen Maviş, Bakan Kirişçi’ye muhtar ve çeltik üreticilerinin temsilcileriyle görüşme ricasında bulundu. 
Maviş’in ricası üzerine Boyabat’taki muhtar ve çeltik üreticilerinin temsilcilerini bizzat telefonla arayan Bakan Kirişçi, bölgedeki son durumu ve aciliyet duyulan ihtiyaçları kendilerinden dinledi.

BAKAN KİRİŞÇİ: “TÜM İMKANLARIMIZLA YANINIZDAYIZ”
Kirişçi telefon görüşmesinde muhtar ve tarım üreticilerinin temsilcilerine yanlarında olduklarını belirterek, yağış sonrası bölgede hasar tespit çalışmalarının başladığını ve oluşabilecek her zararın karşılanacağını söyledi.
Konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da arz edeceklerini söyleyen Bakan Vahit Kirişçi, “Endişeniz olmasın, devletimiz emrinizde” dedi. 

Editör: Vitrin Haber