Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçe ile ilgili projelerin takibini yapmak üzere gittiği Ankara’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda İller Bankası Genel Müdür Vekili Yusuf Büyük’ü ziyaret eden Başkan Kılıçaslan, Genel Müdür Vekili Büyük ile projeler hakkında istişarelerde bulundu. Durağan Belediyesi ve iller bankası arasında devam eden projelerin ilçenin kalkınması noktasında önemli rol oynayacağını belirten Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçenin kalkınması noktasında destek veren herkese teşekkür etti.

Kılıçaslan; “Projelerimizin takibi için gittiğimiz Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlüğünü ziyaret ettik. Belediyemizle İller Bankası arasında devam eden projeleri İller Bankası Genel Müdür Vekili Sayın Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret ederek değerlendirdik. Genel Müdür Vekili Sayın Yusuf Büyük ile ilçemizle ilgili projeler hakkında istişarede bulunduk. Projelerin durumu hakkında bilgi aldık. İller Bankası Genel Müdür Vekili Sayın Yusuf Büyük’e ilgi ve desteklerinden dolayı ilçem ve şahım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber