Sinop Kent Konseyi Başkanı Fatma Ustacan ile yönetim kurulu üyelerinden Genel Sekreter Sevgi Aral ve İYİ Parti Temsilcisi Nermin Tansel'in katıldığı ziyaret sırasında Başkan Ustacan kent konseyi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ortak paydanın Sinop olduğunu belirten Kent Konseyi Başkanı Fatma Ustacan, "16 Eylül 2021 tarihinde genel kurulumuzu yaptık. Yapılan seçim sonrası göreve geldik. Yönetimimiz 9 kişiden oluşuyor. Ayrıca meclislerimiz kurulacak. Bunların temsilcileri de yönetim kurulumuz üyeleri. Kısa süre içerisinde projelerimize başlayacağız. Bir yandan da fikir ayıverişlerinde bulunacağız. Burada tek amacımız ve ortak paydamız kent. Yönetimde 9 kişi olabiliriz ama genel olarak bütün STK'lar kent konseyine dahildir. Herkessin elini taşın altına koyması lazım. Biz Sinop insanına dokunmak ve varlığımızı göstermek istiyoruz. Güzel şeyler yapmak istiyoruz. Kadın, gençlik, çocuk ve engelli meclislerimiz çok yakında oluşacak. Meclislerimiz bu hafta genel kurullarını yapıyor. Onlarda oluşsun daha çok sesimiz duyulacak. Projelerimizi de sevgili basınımızla ve kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu. 

Kamu kurum, kuruluş ve kentin dinamiklerine yönelik ziyaretlerini sürdürdüklerini dile getiren Sinop Kent Konseyi Başkanı Fatma Ustacan, "Daha ziyaretlerimiz bitmedi. Meslek odalarımıza gideceğiz. Ayrıca muhtarlarımız ile görüşeceğiz" diye konuştu. 
Başkan Ustacan ve yeni yönetime başarılar dileyen 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 

Editör: Vitrin Haber