Vitrinhaber'e konuşan Başkan Murat Karagülmez, istasyonların engelliler için önemli bir hizmet vereceğini belirterek, Uğur Mumcu Meydanı ve Alaaddin Camisi karşısında bu istasyoların engellilerin hizmetine sunulduğunu hatırlattı.
Murat Karagülmez; "Sinop Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Meydanı ve Büyük Cami karşısına yapılan iki adet 'Akülü Araç Saj İstasyonu' ile engelli vatandaşların şarj sorununun çözülmesinde değerli katkılarından dolayı Sinop Belediye Başkanımız sayın Baki Ergül'e ve emeği geçenlere tüm engelli kardeşlerimiz ve Türkiye Sakatlar Derneği üyelerimiz adına teşekkür eder bu hassasiyetlerinin devamını dileriz" dedi. 
Sinop’ta kamuya açık ortak kullanım alanlarını hasta, yaşlı, çocuk ve engellilerin kolay kullanımı için hizmete sunulan istasyonlarda, akülü tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşların yaşadığı önemli bir sorun çözüme kavuşmuş oldu. Şehir merkezinde gezerken, araçlarının şarjı bittiği için evlerine dönmek zorunda kalan engelli vatandaşlar için iki noktada yapılan şarj istasyonları artık engelli vatandaşların araçlarının şarj sorununu çözmüş olacak. 
Editör: Vitrin Haber