Karadeniz mesajında; ''Geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi görerek kültürümüzün canlı tutulmasında asli bir görev üstlenen yaşlılarımız bizim yaşayan en kıymetli değerlerimizdir. Ömürlerini aileleri ve vatana hizmet uğrunda geçiren yaşlılarımız örf ve adetlerimizin gelecek kuşaklara aktarımında rol model olmaktadırlar.   

Tecrübeleriyle hayatımıza ışık tutan yaşlılarımız bizim en büyük bilgi birikimimizdir. Bugün sosyal hayatın yanında siyasi, ekonomik hayatta da yanımızda olan, bizlere yol gösteren büyüklerimiz geleceğimizin şekillenmesinde önemli birer mihenk taşı olacaktır. Kültürümüz gereği büyüğe saygıyı küçüğe sevgiyi şiar edinen toplumumuz yaşlılarımıza gereken saygıyı her dönemde göstermiş ve göstermeye de devam edecektir. Yaşayan en önemli değerlerimiz büyüklerimizi sadece özel günlerde, bayramlarda hatırlamak yetmez, onların daha huzurlu daha mutlu yaşayacağı bir ülke inşa etmeliyiz. Her daim yanlarında olduğumuzu bildikleri bir güven ortamı yaratmalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum'' ifadelerine yer verdi. 
 

Editör: Vitrin Haber