CHP Sinop Milletvekili Karadeniz, Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretinde yeniden başkan seçilen Mehmet Yüksel’i kutladı. Şoför esnafının sorunlarının ele alındığı ziyarette Karadeniz, “Ekonomik anlamda hiç bu kadar zor koşullar yaşanmamıştı” dedi. 

Türkiye’de ekonomik sorunların giderek arttığına dikkat çeken Karadeniz, şunları söyledi: “Şoför esnafı bu sorunların yarattığı mağduriyeti en yakından yaşayanlar. Akaryakıta zam otomatiğe bağlanmış durumda. Vergiler hükümetin insafına kalmış durumda. Esnaf iş yapamıyor. İş yapsa para kazanamıyor. Bu zorlukları aşması için esnafımız yeterli desteği de görmüyor. İktidar yeterli desteği vereceğini söylediği halde vermiyor. Biz şoför esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.”

Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yüksel de Milletvekili Barış Karadeniz’e ziyaretleri için teşekkür ederek, Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
 
Editör: Vitrin Haber