Sinop Eğitim Vakfı öğrencileriyle kahvaltıda buluşan CHP’li Karadeniz, gençlerden büyük ilgi gördü. SEV tarafından burs sağlanan üniversite öğrencileri, yönetim kurulu üyeleri ve mütevelli heyetinden katılımcılarla sohbet eden Karadeniz’i çok sevdiklerini, Karadeniz ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren gençler, “Barış Karadeniz milletvekilimiz, bizlere başarılı bir rol model olarak ışık tutacak öğütlerde bulundu. Kendisine yönelttiğimiz sorulara tüm içtenliği ve samimiyetiyle cevap verdi. Bizlere bizzat iletişim bilgilerini bırakarak istediğimiz zaman arayabileceğimizi ve her konuda fikir alışverişinde bulunabileceğimizi söyledi. Samimi ve içten bir siyasetçi olarak bizlere destek olabilmekten duyacağı memnuniyeti dile getirdi. Milletvekilimizin destekleri ve katkıları için çok teşekkür ediyoruz” dediler.
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de, Sinop’un yetişen değerleriyle güzel bir kahvaltı programında bir araya gelmekten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. 

Karadeniz, şunları söyledi: “Sinop ve Sinoplular için hizmet eden, özellikle de gençlerin eğitimi için faaliyette bulunan Sinop Eğitim Vakfı’nın gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları yakından takip ediyor ve büyük bir memnuniyet duyuyorum. Gençlerimizin eğitimi bizler için çok önemli olduğu kadar onların eğitim alırken desteklenmesi de bir o kadar önemlidir. Gençlerimize güveniyoruz. Ülkemizi hep birlikte çağdaş ve özgür geleceğe taşıyacağız. Buna yürekten inanıyorum.”
Editör: Vitrin Haber