2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması ile karne heyecanı yaşayan öğrencilere seslenen CHP’li Karadeniz “Umutla ve heyecanla başlayan eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamladınız. Gösterdiğiniz çaba ve çalışmalarınızın karşılığını göreceğiniz bu anlamlı gününüzü paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Dönem sonları eğitiminizde kendinizi bir adım ileriye taşımak adına farkındalığınızın oluşması için en önemli planlama zamanlarıdır. Acısı ve tatlısıyla bitirdiğiniz bu dönem sonunda başarıya ulaşmak için yeni planlamalar yapmak, motivasyonu sağlamak ve dinlenmek için önünüzde güzel bir tatil zamanı var” dedi.

Bu tatilin, eksiklerin tespit edilmesi ve yeni döneme daha zinde başlamaları için bir fırsat olduğunu belirten Karadeniz, “Öğretmenlerinize ve ailelerinize sizler için verdiği emekten dolayı teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte birinci yarıyılda gösterdiğiniz gayret, ikinci döneme de hazırlık oldu. İkinci dönemde başarılarınızın katlanarak devam edeceğine inanıyorum.” dedi. Çalışmaların ödülü olan karne günlerini içtenlikle kutlayan Karadeniz, tatili bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini tavsiye etti.

“Öğrencilerimizin her birini gözlerinden öpüyor, öğretmenlerimize ve ailelerimize selam ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamlayan Karadeniz, tüm eğitim camiasına iyi tatiller diledi.

Editör: Vitrin Haber