Dikmen eski Belediye Başkanı ve Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı olan Hüseyin Yüksek, şiddetli çatışmaların ortasında kalarak terör mağduru olan Güneydoğu illerindeki vatandaşlar yararına düzenlenen Gönül Köprüsü İnsani Yardım Kampanyası kapsamında 24 dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ve Erdemliler Hareket'i Diyarbakır İl Başkanının davetlisi olarak Diyarbakır'a gitti.

Çeşitli ziyaretlerin Ardından Sur ilçesindeki esnafı ve halkı ziyaret eden Hüseyin Yüksek, Diyarbakır'a 4 TIR  insani yardım malzemesi gönderildiğini ve bu kampanyayı Güneydoğu'da bulunan 14 il ile yaptıklarını ve tüm yardımların illere ulaştığını kaydetti. 

Yüksek, yardımların yerlerine ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması noktasında öncelikle AK Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcı Mustafa Ataş başta olmak üzere, İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile 14 il valiliğinin ve AK Parti İl Başkanlarının ciddi anlamda yardımcı olduklarını söyledi. 

Başkan Hüseyin Yüksek, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile İl Emniyet Müdürü, Bölge İdare Mahkemesi Başkan'ı ile AK Parti İl Başkan'ı ve İlim Yayma Cemiyeti olmak üzere bölgede bulunan diğer STK ları ziyaret ederek Diyarbakır ziyaretini tamamlamış oldu.
Editör: Vitrin Haber